Welkom bij HORIZON Administratie & Advies

Veel ondernemende mensen hebben behoefte aan ondersteuning bij de fiscale en financiele aspecten binnen hun onderneming.

HORIZON Administratie & Advies B.V. is opgericht door Jan Busser. Na 9 jaar voor een registeraccountantskantoor te hebben gewerkt en daarna mede-eigenaar te zijn geweest van een maatschap van fiscalisten en administratieconsulenten, kwam de tijd om een eigen kantoor te starten.

Deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid karakteriseert HORIZON Administratie & Advies B.V.. De waarde van hun werk voor u als klant stellen zij daarbij voorop. Zij weten dat persoonlijke service voor u belangrijk is. En daar handelen zij ook naar. Daardoor krijgt het zakelijke een extra tintje. Het versoepelt de interactie tussen u en uw adviseur. We leren elkaars doelen en bedoelingen kennen; er ontstaat een vruchtbare voedingsbodem voor optimale samenwerking. HORIZON Administratie & Advies richt zich met name op het verzorgen van administraties, jaarrekeningen, salarisadministraties en belastingzaken voor ondernemers in het MKB en particulieren. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Midden en Oost Nederland.

Door onze samenwerking met fiscalisten en registeraccountants hebben wij onze dienstverlening op dit gebied geoptimaliseerd.

Indien u met ons in contact wilt komen voor informatie, het aanvragen van een offerte of een vrijblijvend gesprek kunt u op onze website het formulier invullen onder de knop contact.

Met vriendelijke groeten,
HORIZON Administratie & Advies
Jan Busser

Let op!
Indien u een besloten vennootschap heeft betekent dit niet automatisch dat u uw jaarrekening dient te laten verzorgen door een accountantskantoor. De algemene regel is dat dit niet hoeft tenzij:
- Een verzekeringsmaatschappij, kredietinstelling of beleggingsmaatschappij hierom heeft verzocht in een met deze instelling gesloten overeenkomst
- De Algemene Vergadering van Aandeelhouders binnen 6 maanden na het begin van het boekjaar hierom heeft verzocht.